Fortnite heeft zojuist de installatiegrootte met meer dan 60 GB verlaagd

Op de een of andere manier is Fortnite er de afgelopen jaren in geslaagd zichzelf op te blazen en meer dan 90 GB aan harde schijfruimte in te nemen. Gelukkig nam de update van vandaag voor de oversized battle royale een bijl naar dat cijfer, waardoor de voetafdruk van de game met meer dan tweederde werd verkleind.

De versie 14.40-update voor Fortnite is eerder vanochtend aangekomen en met 27 GB is het een grote. Zoals Epic echter uitlegde, klinkt het alsof de patch een langverwachte opruimactie uitvoert, waardoor de installatiegrootte van Fortnite drastisch wordt verkleind met ingrijpende optimalisaties van de bestandsstructuur van het spel.

Als je het opstartprogramma nu opnieuw controleert, ziet het er inderdaad naar uit dat het spel nu slechts “slechts” 26,3 GB download nodig heeft, met een totale installatiegrootte van ongeveer 31,5 GB. De update is ook bedoeld om de laadtijden te verbeteren en ervoor te zorgen dat toekomstige updates een stuk minder belastend zi

Leave a comment

ThemeREX © 2024. All rights reserved.