Fallout 4: New Vegas ziet er geweldig uit in deze bloeddorstige trailer

Fallout: New Vegas is gisteren tien jaar oud geworden, en als je je daardoor al niet echt ouderwets voelt, probeer dan eens naar het origineel te kijken en het dan te vergelijken met de nieuwste trailer voor de remake van de fan. Het lijkt alsof wanneer je bij jezelf denkt dat videogames er niet beter uit kunnen zien, de tijd je besluipt en aankondigt dat de technologie in feite aanzienlijk is doorgegaan terwijl je een volledig decennium aan het dagdromen was.

Fallout 4: New Vegas – een fan-mod die gebruikmaakt van de Creation Engine van Fallout 4, met het ambitieuze uiteindelijke doel om “de hele New Vegas-ervaring opnieuw op te bouwen” – viert de 10e verjaardag van de originele game met een nieuwe trailer die laat zien hoe ver de mod is gekomen.

Hoewel Fallout-fanaten al een tijdje over deze mod weten – het Twitter-account voor het project is actief sinds medio 2017, met de eerste gameplay die op nieuwjaarsdag 2018 werd onthuld – waren er de laatste tijd meer ontwikkelingsupdates, en dit is de eerste nieuwe beelden voor de mod die sinds mei is uitgebracht.

Leave a comment

ThemeREX © 2024. All rights reserved.