Ruimterace-sim Mars Horizon komt uit op 17 november

Als je ooit een hond in de ruimte hebt willen lanceren en hem daar wilt laten, zul je blij zijn te horen dat Mars Horizon, de game waarin Fraser precies dat deed , nu nog maar een maand verwijderd is. Een nieuwe trailer die vandaag is vrijgegeven, onthulde dat de strategie-sim van het ruimteagentschap op 17 november op alle platforms zal verschijnen.

Mars Horizon geeft spelers de leiding over een NASA-achtig bureau aan het begin van het ruimtetijdperk, een tijd waarin alles mogelijk was en de ambities van de mensheid voorbestemd leken om het naar de sterren te brengen. Je uiteindelijke doel is iets eenvoudiger, althans in relatieve zin, aangezien je tijd, wetenschap, publieke steun en geld moet beheren om missies te verzamelen en uiteindelijk de eerste te worden die een astronaut op Mars zet.

“Er is enige overlap tussen Kerbal Space Program en Mars Horizon, maar waar de eerste een uitgebreide sim is met realistische orbitale fysica en een hardcore inslag, is Horizon meer een gemakkelijke managementgame waarin wetenschappelijk experimenteren de vorm aanneemt van een minigame die afval is. ongelooflijk eenvoudig maar op een nogal verwarrende manier gepresenteerd ”, zei Fraser in zijn preview van april.

Leave a comment

ThemeREX © 2024. All rights reserved.