Vampire: The Masquerade komt met Battle Royale-game

De Zweedse ontwikkelaar Sharkmob werkt aan een battle-royale-game die zich afspeelt in het Vampire: The Masquerade-universum. Dat heeft de studio dit weekend aangekondigd.

Hoewel de details nog dun zijn, heeft het bedrijf een teaser-trailer voor het project uitgebracht en het lijkt erop dat Paradox Interactive publiceert, wat logisch is omdat zij ook de uitgever zijn achter de aanstaande RPG Vampire: The Masquerade Bloodlines 2, die ook volgend jaar verschijnt .

Platforms en dergelijke moeten nog worden aangekondigd, maar Sharkmob zelf werd slechts drie jaar geleden opgericht door voormalige ontwikkelaars van The Division en Hitman, als dat ons een indicatie geeft van wat we kunnen verwachten. Vermoedelijk zullen we de komende maanden meer horen, maar in de tussentijd kun je de korte teaser online bekijken. De Battle Royale Vampire: The Masquerade-titel moet in de tweede helft van 2021 worden gelanceerd.

Leave a comment

ThemeREX © 2024. All rights reserved.