Call of Duty: Warzone krijgt in december het eerste Call of Duty: Black Ops Cold War-seizoen

Call of Duty: Black Ops Cold War’s eerste multiplayer-seizoen na de lancering van hun content begint in december in de game en in de gratis live-service zustertitel Call of Duty: Warzone, heeft Activision onthuld.

Het nieuws kwam gisteren tijdens de inkomstenoproep voor het bedrijf (waarvan je de audio hier kunt vinden ) waar Activision-president Rob Kostich zei (zoals getranscribeerd door Gamespot ) “Alle geweldige nieuwe Black Ops Cold War-wapens en operators die je ontgrendelt en je niveau De progressie van 1 tot 255 zal bruikbaar zijn in Black Ops en in Warzone. Net zoals dat werkte in Modern Warfare . Black Ops battle pass-content en store-content zal ook werken in Black Ops en Warzone.”

“Nu kunnen spelers hun Modern Warfare-content natuurlijk blijven gebruiken in Warzone zodra Black Ops uitkomt … We verwachten dat seizoen 1 voor Black Ops Cold War en Warzone in december uitkomt. En dat is wanneer je in staat zult zijn om begin te zien dat Black Ops en Warzone echt op coole en leuke manieren gaan samenwerken.”

Leave a comment

ThemeREX © 2024. All rights reserved.